Ακολουθηστε μας

Sports

ΑΣ Άρης: Ο Άλκης «έφυγε», αλλά θα είναι για πάντα εδώ

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Κι ακόμα να το πιστέψουμε. Να το «χωνέψουμε». Να το συνειδητοποιήσουμε…

Ο Άλκης Καμπανός δεν είναι πια ανάμεσά μας, γιατί στην ανατολή της 1ης Φεβρουαρίου του 2022, μια ντουζίνα δολοφόνων αποφάσισαν να του κόψουν το νήμα της ζωής, επειδή υποστήριζε τον ΑΡΗ. Δεν είναι πια ανάμεσά μας, αλλά είναι και θα είναι για πάντα εδώ. Στις καρδιές και τις ψυχές μας.

Σήμερα (01/02) ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τέλεσε τρισάγιο, στον τόπο που ο 19χρονος φίλος μας έχασε τη ζωή του. Στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, το «παρών» έδωσαν πολλοί φίλοι του ΑΡΗ, όπως και αντιπροσωπείες των τμημάτων του Α.Σ., της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Χάρη Παπαγεωργίου. Ο βουβός πόνος και ένα μεγάλο «γιατί» κυριάρχησαν στην ατμόσφαιρα. 365 μέρες μετά, κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι ο Άλκης βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων…

Το «παρών» στο τρισάγιο μεταξύ άλλων έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Κώστας Γιουτίκας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νίκος Ζεϊμπέκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστας Λεκάκης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, όπως και το τμήμα Πυγμαχίας του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Όλοι εξέφρασαν την ελπίδα, ο Άλκης Καμπανός να είναι το τελευταίο θύμα της τυφλής οπαδικής βίας και η «θυσία» του να αποτελέσει την απαρχή για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports