Ακολουθηστε μας

Sports

Ανακοίνωση – καταγελία του γυναικείου βόλεϊ του Άρη κατά του Μυγδονιακού

Ανακοίνωση – καταγγελία εξέδωσε σε βάρος του προέδρου του Μυγδονιακού για μειωτικούς χαρακτηριοσμούς για μικρές αθλήτριες εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης με αφορμή τον αγώνα βόλεϊ Παγκορασίδων στα πλαίσια του Final 4 της ΕΠΕΣΘ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για την ομάδα Βόλεϊ Παγκορασίδων μας, ο πρόεδρος του Μυγδονιακού, Λάκης Βασίλειος, κατά τη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα στα πλαίσια του Final 4 της ΕΠΕΣΘ.

Στην αναμέτρηση αγωνίζονταν 14χρονα κορίτσια και είναι ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιούνται γι’ αυτά μειωτικοί χαρακτηρισμοί, για οποιονδήποτε λόγο. Ελπίζουμε η Δικαστική Επιτροπή της ΕΠΕΣΘ, της οποίας πρόεδρος είναι ο έφορος του Μυγδονιακού, Σταλιόπουλος Ιωάννης, να δείξει την ανάλογη ευαισθησία που επέδειξε σε άλλες περιπτώσεις, κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Είμαστε σίγουροι ότι ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ, Δατσέρης Νικόλαος, θα δείξει τη δέουσα προσοχή στην καταγγελία μας για ένα τόσο λεπτό θέμα, όπως είναι οι συμπεριφορές απέναντι σε νεαρά κορίτσια».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports