Ακολουθηστε μας

Sports

«Αλκη ζεις… » Η Άρση Βαρών του Άρη έστειλε μήνυμα κατά της βίας

‘Άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Άρη και τους τμήματος Άρσης Βαρών, που μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, διοργάνωσαν την ημερίδα με ονομασία «Lift For Life V», στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού και είχαν απόλυτη επιτυχία.

Ένας χρόνος και ένας μήνας μετά το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε τη φίλαθλη Ελλάδα και όχι μόνο, ο Α. Σ. Αρης και η οικογένεια της άρσης βαρών έστειλαν μήνυμα κατά της βίας τονίζοντας ότι δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό και δεν νοείται οι συλλογικές διαφορές να επιλύονται με άλλες μεθόδους και εκτός γηπέδων και αγωνιστικών χώρων.

Η ημερίδα «Lift For Life V», διεξήχθη στο γυμναστήριο Άρσης Βαρών του Α.Σ. Άρης, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τον έφορο του συλλόγου Θανάση Ζησιόπουλο να είναι η ψυχή της διοργάνωσης.

Στην ημερίδα παρέστησαν η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Θεανώ Ζαγκλιβέρη, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΑΒ και Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, η Ταμίας της ΕΟΑΒ Φιλιππία Κοχλιαρίδου, η Α’Αντιπρόεδρος Αννα Στρούμπου, ο Γ΄Αντιπρόεδρος Κώστας Καζακλής, ο εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Θοδωρής Ιακωβίδης, η Ολυμπιονίκης Πόπη Ουζούνη, πλήθος αθλητών και αθλητριών και φυσικά οι γονείς του αδικοχαμένου Αλκη.

Το σύνθημα «Αλκη ζεις… » ακούστηκε πολλές φορές από τα χείλη όλων των παρευρισκόμενων, για τον 19χρονο Αλκη Καμπάνο.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports