Ακολουθηστε μας

Sports

29α Αλεξάνδρεια: Τεράστια απήχηση και επιτυχία η «γιορτή της κολύμβησης» (video)

Με μεγάλη συμμετοχή και σε εξαιρετικό κλίμα ολοκληρώθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τα «29α Αλεξάνδρεια», τα οποία διοργάνωσε για ακόμα μία χρονιά ο ΠΑΟΚ.

Πλήθος αθλητών από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση, μόνον ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στους αγώνες με 117 αθλητές, ενώ το τριήμερο των αγώνων έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να απολαμβάνουν και ζουν στο έπακρον την κάθε στιγμή.

Το πρόγραμμα στα «29α Αλεξάνδρεια» ξεκίνησε με τους προκριματικούς γύρους των αγωνισμάτων, όπου ήταν το… ορεκτικό για την δράση του Σαββάτου (Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών ΕΔΩ, όλα τα αποτελέσματα για τις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α και Β ΕΔΩ).

Η δράση συνεχίστηκε με την ολοκλήρωση των τελικών σειρών Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α και Β. Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες όλων των ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κατακτώντας πολλά μετάλλια και παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες (Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ)

Η δράση… κορυφώθηκε στους απογευματινούς αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής, στα «29α Αλεξάνδρεια», με τις τελικές σειρές στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών να «κλέβουν» την παράσταση.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στους αγώνες του Σαββάτου (δείτε όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.) με πέντε μετάλλια, εκ των οποίων ένα χρυσό, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα.

Ο αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην άκρως επιτυχημένη εκδήλωση:

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports