Ακολουθηστε μας

Life

Συνάντηση των ΑΣ Άρης, ΠΑΕ και ΚΑΕ με την Άννα Ευθυμίου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/05 συνάντηση μεταξύ του Α.Σ., της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΡΗΣ με την Άννα Ευθυμίου, υποψήφια βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που αφορούν στον σύλλογο.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο προέδρος του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης, οι βετεράνοι του Συλλόγου με τον Πρόεδρό τους Γιάννη Βένο, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Σωκράτης Δωρής, η Α’ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Χρύσα Γρανούζη και μέλη από όλα τα τμήματα του συλλόγου του ΑΡΗ.

Η Άννα Ευθυμίου ως βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης διατύπωσε δημόσια τις θέσεις της για ζητήματα που απασχόλησαν τον ΑΡΗ, ιδίως σε κατάφορες αδικίες σε βάρος του.

Η κ. Ευθυμίου σημείωσε ότι ο ΑΡΗΣ είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος της πόλης μας, με μακρόχρονη πορεία και ότι, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών της καθηκόντων, θα συνεχίζει να στηρίζει τα δίκαια αιτήματά του, όπως πάντα κάνει για δίκαια αιτήματα της κοινωνίας και της πόλης μας, με γνώμονα το καλό της Θεσσαλονίκης και του αθλητισμού.

Η κ. Ευθυμίου αναφέρθηκε στην οπαδική βία, την οποία ως βουλευτής, ως μητέρα και ως φίλαθλος έχει συμπεριλάβει στους υψηλούς σκοπούς της για την αντιμετώπισή της, θύμα της οποίας ήταν και ο αξέχαστος Άλκης Καμπανός. «Ο Άλκης δεν πρέπει να ξεχαστεί, κάτι το οποίο εκφράζει όλους τους ορθά σκεπτόμενους φιλάθλους. Ο αθλητισμός πρέπει να μας κάνει να χαιρόμαστε. Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να μπει τέλος στη μάστιγα του χουλιγκανισμού», σημείωσε η κ. Ευθυμίου.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης, μιλώντας εκ μέρους του συνόλου του ΑΡΗ, ευχαρίστησε την Άννα Ευθυμίου για τις θέσεις της και τις πράξεις της στις δύσκολες στιγμές του συλλόγου και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life