Ακολουθηστε μας

Life

Κορυφαίοι αθλητές, ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες σας προσκαλούν στο Olympic Day Run

Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Λευτέρης Λύρατζης, οι παίκτες μπάσκετ του Αρη Όμηρος Νετζήπογλου και Γιώργος Φίλλιος και η πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Ζωή Φίτσιου σας προσκαλούν στο 6ο «Olympic Day Run» Greece, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Μέσω video απευθύνουν κάλεσμα σε όλους για συμμετοχή στον μοναδικό Ολυμπιακό αγώνα δρόμου που φέτος τιμά τα 75 χρόνια του παγκόσμιου θεσμού (Olympic Day) για τον εορτασμό της αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών, διακεκριμένων αθλητών/τριών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων από όλη τη χώρα, το “Olympic Day Run” Greece τιμά φέτος τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 1896» (6 Απριλίου 1896) και προσφέρει νέες απολαυστικότερες διαδρομές 10Κ, 5Κ & 1,5Κ σε αθλούμενους και δρομείς, που θα τρέξουν μαζί με Olympians.

Οι εγγραφές για το 6ο «Olympic Day Run» Greece συνεχίζονται στο  στο olympicdayrun.gr και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέση για να ζήσουν την απόλυτη Ολυμπιακή εμπειρία καθώς το Olympic Day Run αποτελεί τον επίσημο θεσμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που υλοποιείται σε άλλες 200 χώρες στον κόσμο με τη συμμετοχή πλέον των 5,5 εκατομμυρίων δρομέων ετησίως.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει πιστοποιημένους Αγώνες από την AIMS 10 χλμ. για ενήλικες, 5 χλμ. για ενήλικες και εφήβους και 1,5 χλμ. για όλες τις ηλικίες. Στον Αγώνα του 1,5χλμ. oι σχολικές ομάδες συμμετέχουν δωρεάν, ενώ για όλους τους Αγώνες ισχύουν Ομαδικές Εγγραφές.

Η διοργάνωση στην Ελλάδα πραγματοποιείται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπήτη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημίατην Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες,  τον ΣΕΓΑΣ  και το ΔΚΟ OLYMPiA.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής από τη Διεθνή και Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπήενώ οι νικητές θα λάβουν τα ειδικά έπαθλα του 6ου «Olympic Day Run» Greece.

Στην Ελλάδα, ο μοναδικός στη χώρα Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου, το «Olympic Day Run» Greece μόνον για το 2022 συγκέντρωσε αθλητές από 74 χώρες και 5 ηπείρους! 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο olympicdayrun.gr ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη).

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life