Ακολουθηστε μας

Life

Η Δώρα Τσαμπάζη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Τα ονόματα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, συμπεριλαμβάνοντας στην τιμητική δέκατη τέταρτη θέση τη Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγο του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Στις πρώτες θέσεις συναντάμε τον καθηγητή Γενετικής του Χάρβαρντ Όθωνα Ηλιόπουλο, την δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα αλλά και τον πρώην υπουργό Άμυνα και Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη.

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, βρίσκεται στην τέταρτη θέση και ακολουθούν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, η πολιτικός μηχανικός Τζένη Λειβαδάρου και ο καθηγητής Μικροβιολογίας Θανάσης Τσακρής.

Στην όγδοη θέση η νομικός και πρώην στέλεχος της Κομισιόν Ζωρζέτα Λάλη. Στην ένατη θέση ο επιχειρηματίας Στέφανος Κασσελάκης και στην δέκατη η Αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Στην ενδέκατη θέση ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης, πολιτικός μηχανικός, γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στη δωδέκατη, η Νατάσα Ρωμανού, ερευνήτρια στη Μοντελική Ωκεανογραφία και το Κλίμα της NASA, συμβεβλημένη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης.

Στη δέκατη τρίτη θέση ο Όμηρος Πουλάκης ηθοποιός με ξεχωριστή δράση στο χώρο του πολιτισμού, ενεργός στο κίνημα Support Art Workers.

Στη δέκατη τέταρτη η Δώρα Τσαμπάζη, δημοσιογράφος με μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού.

Και στην τελευταία τιμητική θέση, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, βουλευτής και πρώην υπουργός Επικρατείας

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life