Ακολουθηστε μας

Life

Έτσι θα είναι το νέο IPhone 15 (video)

Νέο, ολοκαίνουργιο περίβλημα, λεπτότερα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης, μεγαλύτερα εξογκώματα στο σύστημα των καμερών και διαφορετικά κουμπιά αυξομοίωσης ήχου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που φημολογείται ότι θα έχει το νέο iPhone 15, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο στην καθιερωμένη επίσημη παρουσίαση της Apple.

Βάσει αυτών των χαρακτηριστικών μάλιστα που φημολογείται ότι θα έχει το νέο iPhone 15 Pro σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας 9to5Mac, έχουν δημιουργηθεί λεπτομερείς τρισδιάστατες απεικονίσεις του νέου smartphone, ώστε να έχουν μια καλύτερη εικόνα οι καταναλωτές για το νέο μοντέλο.

Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται και η προεξοχή της κάμερας στο πίσω μέρος, κάτι που είδαμε ήδη από το iPhone 14 αλλά στα νέα μοντέλα αναμένεται να γίνει ακόμα πιο έντονο, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τους νέους αισθητήρες κάμερας. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες διαρροές μάλιστα η φετινή προεξοχή θα είναι υπερδιπλάσια, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό και τον όγκο του νέου smartphone.

Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι το iPhone 15 Pro Max θα έχει μικρότερη κάμερα σε σύγκριση με το κανονικό Pro λόγω περισκοπικού φακού, το iPhone Pro θα μπορούσε να έχει το μεγαλύτερο σύστημα κεντρικών καμερών σε ολόκληρη τη σειρά iPhone 15.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νέας σειράς περιλαμβάνονται σύμφωνα με τις φήμες και νέα κουμπιά για την ρύθμιση του ήχου όπως φαίνεται στις εικόνες του 9to5Mac. Για την ακρίβεια τα υπάρχοντα θα αντικατασταθούν με δύο νέες απτικές μηχανές που θα μιμούνται τα πατήματα των κουμπιών.

Φυσικά το νέο iPhone θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά και τη θύρα USB-C στο κάτω μέρος, υποστηρίζοντας, βάσει διαρροών, μέγιστες ταχύτητες φόρτισης μόνο με την χρήση πιστοποιημένων καλωδίων από την Apple.

Στις Σεπτεμβριανές εκπλήξεις δε, θα περιλαμβάνεται και ένα νέο χρώμα συσκευής, το οποίο θα έρθει να αντικαταστήσει το περσινό μωβ (Deep Purple). Αυτό θα είναι το βαθύ κόκκινο, με την ονομασία Dark Sienna, το οποίο σύμφωνα με το 9to5Mac θα συνοδεύει τις συνηθισμένες εκδόσεις Gold, Silver, Space Black και θα μοιάζει κάπως έτσι


Το ολοκαίνουργιο περίβλημα του νέου iPhone, θα περιλαμβάνει, συν τοις άλλοις, πιο στρογγυλές άκρες από τιτάνιο για μεγαλύτερη αντοχή. Με τον τρόπο αυτό το νέο premium μοντέλο του κολοσσού του Κουπερτίνο θα έχει διαφορετική αίσθηση και μεγαλύτερη άνεση στο κράτημα.

ΠΗΓΗ: insider. gr

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life