Ακολουθηστε μας

Life

Eις το Oνομα του Aλκη: Ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε μαθητές Γυμνασίου του Ωραιοκάστρου

Η Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη, λειτουργώντας στους άξονες για τους οποίους δημιουργήθηκε προβάλλει/δημοσιοποιεί/βοηθάει ενέργειες ευαισθητοποιημένων ατόμων και συλλογικοτήτων και επιθυμεί να συγχαρεί τη Διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου για την ευαισθησία της και τις μεγάλες προσπάθειες που έχει καταβάλει για το παρακάτω εγχείρημα και ελπίζει να αποτελέσει τη βάση για μία, Πανελλαδικής κλίμακας, δράση την επόμενη σχολική χρονιά.

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ

Το 3ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, θα πραγματοποιήσει ποδοσφαιρικό αγώνα, ο οποίος εντάσσεται στον βασικό άξονα Ολυμπιακά Ιδεώδη – ηθικά ζητήματα στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Εβδομάδας, με ειδικότερο στόχο την προαγωγή της γνώσης σε θέματα που σχετίζονται με την αποφυγή της βίας στα γήπεδα.

Το σχολείο συνεργάζεται με το Δήμο Ωραιοκάστρου και την Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 11.00 π.μ. με συμμετοχή όλων των μαθητών/τριών του σχολείου (208).

Οι μαθητές/τριες θα φοράνε φανέλες διαφορετικών ποδοσφαιρικών ομάδων, ελληνικών και ευρωπαϊκών, οι οποίες είναι ευγενική χορηγία των σωματείων της Super League 1, αλλά και συνδέσμων φιλάθλων προς το σχολείο.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life