Ακολουθηστε μας

Life

Ας κάνουμε όλοι μαζί πράξη την έκκληση του μικρού Λέανδρου!

Πριν από ένα χρόνο ο 9χρονος Λέανδρος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης, περπάτησε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και έβαλε το γκολ της ζωής του γνώρισε την αποθέωση από την κερκίδα στο ημίχρονο του ντέρμπι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός.

Με την είσοδό του, ο κόσμος που βρισκόταν στις εξέδρες σηκώθηκε από τα καρεκλάκια της Τούμπας και ξεκίνησε να φωνάζει ρυθμικά του όνομά του. Μάλιστα, μόλις πήρε την μπάλα στα πόδια του, ο Λέανδρος την έστειλε στα δίχτυα με τους φιλάθλους του «Δικεφάλου» να πανηγυρίζουν.

Η ωραία ατμόσφαιρα συνεχίστηκε, καθώς αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ πήρε το μικρόφωνο και οργάνωσε με συνθήματα τους οπαδούς μπροστά από την Θύρα 4.

Έναν χρόνο μετά ο μικρός Λέανδρος έχει κάτι σημαντικό να μας πει και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα που πρέπει όχι μόνο να (ξανά) ακουστεί, αλλά επιτέλους να γίνει πράξη!

«Βοηθήστε με, να ανοίξουμε τις διαβάσεις και τα πεζοδρόμια»!

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν και κοινοποίησαν το μήνυμά του.

Παράλληλα, οι Συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ προχωρούν σε ένα κάλεσμα ανθρωπιάς με στόχο τη στήριξη του 9χρονου Μάριου που πάσχει από το Σάρκωμα Ewing και δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή.

«Ζητάμε βοήθεια από την οικογένεια του ΠΑΟΚ ώστε να μπορέσουμε να μαζέψουμε τα λεφτά για τον 9χρονο Μάριο. Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Life