Ακολουθηστε μας

Gossip

Το παρασκήνιο της έντασης μεταξύ Ιωαννίδη και Μάντζιου και η «πράσινη» επικοινωνιακή φούσκα

Με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο Αρης-Παναθηναϊκός στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Φώτης Ιωαννίδης έτρεξε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή Στάβρεφ, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν διαρκώς παράπονα για κάρτες και μαρκαρίσματα, τις περισσότερες βουτώντας για να πάρουν φάουλ.

Εξαλλος ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, μόλις είδε στο οπτικό του πεδίο τον Ακη Μάντζιο, πήγε πάνω στον προπονητή του Αρη και άρχισε να του φωνάζει σε έντονο ύφος. Νωρίτερα ο Ακης Μάντζιος του είχε πει «σταμάτα να βουτάς» και ο Ιωαννίδης του επιτέθηκε απρόκλητα φωνάζοντας «εμένα δεν θα μου μιλάς έτσι».

Τα πνεύματα άναψαν, ο τιμ μάνατζερ του Αρη Γιώργος Γκουγκουλιάς βλέποντας τον Ιωαννίδη να ορμάει στον προπονητή του Αρη έσπευσε να τον προστατεύσει, αλλά ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού τον έσπρωξε! Αυτή η κίνηση εξόργισε ακόμα και τον πάντα πράο Χουλιάν Κουέστα, που μπήκε στη μέση και έβαλε τις φωνές για να σταματήσει το επεισόδιο.

Η ένταση εκτονώθηκε και οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στη φυσούνα, χωρίς ο διαιτητής να δώσει συνέχεια για όσα έγιναν και χωρίς να δείξει έστω κάρτα στον Ιωαννίδη. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν υπήρχαν χειρονομίες από τον Ακη Μάντζιο όπως ανακάλυψε η πράσινη προπαγάνδα, που έστησε μια επικοινωνιακή φούσκα για να πλήξει τον προπονητή του Αρη.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip