Ακολουθηστε μας

Gossip

Το ΟΑΚΑ πέρασε οριστικά στα χέρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Το μεσημέρι της Τετάρτης (3/5) το ΟΑΚΑ πέρασε στα χέρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

H διοίκηση του ΟΑΚΑ ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιείται ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η παραχώρηση στους «πράσινους» με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Από τη στιγμή που η ΕΟΕ απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα, το Δ.Σ. συνεδρίασε άμεσα και αποφασίστηκε ομόφωνα να παραχωρηθεί το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στους «πράσινους» για επόμενα 49 χρόνια.

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών – Σπύρος Λούης», στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δυνάμει του άρθρου 44 του ν. 4934/2022.

Έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης Παραχώρησης, εξασφαλίστηκε πλήρως το δημόσιο συμφέρον, η συνέχεια της εύρυθμης λειτουργίας όλου του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, καθώς και η διασφάλιση των ερασιτεχνικών αθλημάτων, που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται σε χώρους του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης».

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η Παραχώρηση, με την υπογραφή της σχετική Σύμβασης μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip