Gossip

«Πρόταση του Άρη στον διεθνή Κοσταρικανό Αλβάρο Ζαμόρα»

Published on

Δημοσίευμα από την Κόστα Ρίκα στέλνει στον Άρη τον διεθνή Κοσταρικανό, Αλβάρο Ζαμόρα. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Άρης κατέθεσε πρόταση δανεισμού του 20χρονου εξτρέμ στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα και βρίσκεται σε συζητήσεις για να τον αποκτήσει με οψιόν αγοράς.

Ο Ζαμόρα, ήταν στην αποστολή της Κόστα Ρίκα στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και έπαιξε 29 λεπτά στην ήττα της εθνικής του από την Ισπανία με 7-0.

«Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή στιγμή, έχω ωριμάσει πολύ το παιχνίδι μου. Θέλω να φύγω, θέλω να κάνω αυτό το βήμα, νιώθω έτοιμος, αλλά αν δεν γίνει τώρα, δεν υπάρχει πρόβλημα να συνεχίσω στη Σάπρισα, θα το κάνω με χαρά και ενθουσιασμό» σχολίασε πριν από λίγες μέρες ο 20χρονος επιθετικός, για την πιθανή αποχώρησή του από τη Σάπρισα.

Ο νεαρός, που παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, έχει 22 ματς με 3 γκολ και 2 ασίστ με βασικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου της ομάδας του.

EXCL: Aris FC de Grecia realizó una oferta formal de préstamo con obligación de compra a Saprissa por Álvaro Zamora, decisión final pronto. Desde el club buscan mantener la base de la planilla para afrontar el torneo pero no se descarta la posibilidad de una futura venta.🇨🇷🇬🇷 pic.twitter.com/JA9iEV0tVD

Popular Posts

Copyright © SKG Sports | Created & Hosted by GR-NET.GR