Ακολουθηστε μας

Gossip

Παραλήρημα Κούγια: «Κρατούμενοι οι διαιτητές, εμείς θα επιβάλλουμε τους κανόνες»!

Νέο παραλήρημα από τον νομικό σύμβουλο και εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά (2-3) τόνισε ότι η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κατέθεσε μήνυση στον διαιτητή Μανούχο, τους βοηθούς του και τον VAR Παπαδόπουλο για αλλοίωση αποτελέσματος που υπάρχει στο στοίχημα/

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε:

«Αλητεία τέλος, ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό, που δεν έχει καμία άλλη ομάδα. Είπαμε στην αστυνομία ότι δεν πρέπει να φύγουν οι διαιτητές, είναι κρατούμενοι, ο Ολυμπιακός θα υποβάλει προφορική μήνυση για αλλοίωση αγώνα, που υπάρχει στο στοίχημα. Αυτό μέχρι τέλους, θα μιλάμε με έργα.

Αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο. Είναι ανύπαρκτη η πρώτη κάρτα στον Ρέτσο και δεν υπάρχει καμία εκ των δύο. Εμείς θα παίξουμε το Πρωτάθλημα. Έχουμε 47 Πρωταθλήματα. Θέλουμε και το 48ο. Θέλει να πάρει και 48 αλλά εμείς θα επιβάλλουμε τους κανόνες. Κάθε μέρα εκτελούνται εγκληματίες που είναι σε ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και κανείς δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται. Κάθε μέρα το τονίζω. Εκτελούνται εγκληματίες από άλλους εγκληματίες. Δεν θα πω περισσότερα αλλά να ξέρετε παρακολουθούμε τα πάντα και δεν θα σταματήσουμε με τίποτα. Αλητεία τέλος. Τέλος».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip