Ακολουθηστε μας

Gossip

Οι 40 από τις 42 ομάδες της ισπανικής La Liga παίρνουν θεση για την υπόθεση Νεγκρέιρα και Μπαρτσελόνα

Οι 40 από τις 42 ομάδες της ισπανικής La Liga με κοινή ανακοίνωση τοποθετήθηκαν για την υπόθεση της Μπαρτσελόνα και την πληρωμή σε εταιρία που ανήκει στον πρώην διαιτητή Νεγκρέιρα, εκφράζοντας την ανησυχία τους και τον προβληματισμό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η La Liga εξέθεσε σε όλα τα μέλη της επιτροπής αντιπροσώπων τις διάφορες ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει και πραγματοποιεί, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται: Επιστολή προς την Εισαγγελία όπως ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος, επικοινωνία με διάφορους οργανισμούς στην Ισπανία και την Ευρώπη με τα δεδομένα και τις πληροφορίες που η La Liga θεωρεί ότι σχετίζονται, και περισσότερες ενέργειες που αυτή τη στιγμή η La Liga θεωρεί ότι δεν πρέπει να δημοσιοποιήσει για να μην βλάψει την έρευνα.

Χθες, κατά τη συνεδρίαση, οι περισσότεροι από τους συλλόγους της LaLiga εξέφρασαν τη βαθιά ανησυχία τους γι’ αυτήν την υπόθεση, την οποία θεωρούν εξαιρετικά σοβαρή, για την οποία η πρόταση για κοινή στάση έλαβε την ομόφωνη υποστήριξη όλων των συλλόγων της La Liga SmartBank και όλων των συλλόγων της La Liga Santander εκτός από δύο, οι οποίοι αντιτάχθηκαν σε αυτήν την κοινή δήλωση για διαφορετικούς λόγους.

Η La Liga και η επιτροπή αντιπροσώπων της ανησυχούν έντονα και εργάζονται για να διερευνήσουν τυχόν παρατυπίες που μπορεί να έχουν συμβεί γύρω από την υπόθεση Νεγκρέιρα, είτε αθλητικής είτε άλλης φύσης.

Η La Liga παρακολουθεί αυτό το θέμα πολύ στενά και θα ενεργήσει σταθερά εντός των εξουσιών και των ορίων που επιτρέπει ο Νόμος.

Η επιτροπή αντιπροσώπων υποστηρίζει σθεναρά τις ενέργειες της La Liga και το έργο που κάνει όλα αυτά τα χρόνια για τη διατήρηση της ακεραιότητας των διοργανώσεων».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip