Ακολουθηστε μας

Gossip

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος έχει μονοθέσιο της Formula 1 (Vid)

To Newsauto παρουσίασε το γνήσιο μονοθέσιο της Formula 1 που έτρεξε την περίοδο 2003-2004 και που ανήκει στην σπάνια συλλογή του προέδρου της ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto υπολογίζεται πως υπάρχουν περισσότερα από πέντε γνήσια μονοθέσια της F1 στην Ελλάδα. Τα περισσότερα βρίσκονται σε… μυστικές τοποθεσίες (βλέπε γκαράζ) εκτός από ένα που υπάρχει σε κοινή θέα και μπορεί ο καθένας να το φωτογραφίσει ακόμα και να το αγγίξει.

Μεταξύ άλλων υπάρχει μονοθέσιο της Ferrari, της Jordan, της Yamaha- Tyrrell κ.ά. Αυτά είναι που ελάχιστοι γνωρίζουν, σε ποια σαλόνια ή γκαράζ βρίσκονται.

Πότε το αγόρασε ο Μάριος Ηλιόπουλος;

Εκτός όμως από τα παραπάνω υπάρχει στην Ελλάδα και ένα μονοθέσιο της Minardi με το οποίο έχει τρέξει ο Γιος Φερστάπεν, ο πατέρας του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στην Formula 1 την περίοδο, 2021, 2022 και 2023, Μαξ Φερστάπεν.

Η εν λόγω Minardi έδωσε το παρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2003-2004 και βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το συγκεκριμένο μονοθέσιο ανήκει στον νέο πρόεδρο της ΑΕΚ Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος το αγόρασε το 2019, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού που είχε κάνει εκείνη την περίοδο στην Αγγλία.

 Το μονοθέσιo της Minardi βρίσκεται μέσα στο Seajets World Champion JetΤο εντυπωσιακό μονοθέσιο τοποθετήθηκε με ειδικό γερανό το 2019 στο σαλόνι του ταχύπλοου επιβατικού πλοίου Seajets World Champion Jet και από τότε το απολαμβάνουν από κοντά όσοι ταξιδεύουν στις Κυκλάδες.Η επιλογή να τοποθετηθεί σε αυτό το πλοίο δεν έγινε τυχαία, καθώς το World Champion Jet μήκους 88 μέτρων και έχει γραφτεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το ταχύτερο επιβατικό του κόσμου (μέγιστη ταχύτητα 50 κόμβοι).ΠΗΓΗ: newsauto.gr

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip