Ακολουθηστε μας

Gossip

Ο νέος Βόλος και οι… νέες φανέλες! (vid)

Ο Βόλος ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν και στο πλαίσιο αυτό παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης (10/8) στο «Ξενία» τα 14 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Τους Ματίγια, Ουεντραόγκο, Λούνα, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Αυγερινό, Τσέλιο, Σταμένκοβιτς, Λυμπεράκη, Τάχατο, Οικονομόπουλο και Βίκτορ Φερνάντεθ.

Παράλληλα οι Βολιώτες παρουσίασαν και τις νέες τους εμφανίσεις. Την πρώτη που είναι φυσικά κυανέρυθρη, τη δεύτερη που είναι όλη σε κόκκινο χρώμα και την τρίτη, όπου το λευκό χρώμα κυριαρχεί.

Την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος του Βόλου και Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν, υπογραμμίζοντας πως ο Βόλος είναι μια ομάδα παράδειγμα προς μίμηση που τον κάνει περήφανο.

«Για τον Βόλο θα είναι καλές οι μέρες και στην πόλη και στην ομάδα μας. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου. Τους χορηγούς που δεν θα μπορούσε να σταθεί η ομάδα χωρίς αυτούς στις υποχρεώσεις της. Και ευτυχώς η ομάδα μας είναι παράδειγμα προς μίμηση. Στην ομάδα δεν ήρθαν μόνο νέοι παίκτες, δεν τελειώσαμε ακόμα τις μεταγραφές. Θα δούμε αν λείπει κάτι, να το συμπληρώσουμε. Μαζί με τους παίκτες ήρθε και καινούργιος προπονητής, ο κ. Τανσό, που εκτός από τον Κώστα Μπράτσο έχει και τους νέους συνεργάτες. Να ευχηθώ μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα, με υγεία και επιτυχίες. Αν κάναμε ένα flash back και πηγαίναμε στο 2017, αν κοιτάξετε τον χρόνο πίσω μέχρι σήμερα και δείτε τι έχει πετύχει η ομάδα τότε θα αισθανθείτε, όπως εγώ περήφανοι για την ομάδα και την πόλη μας», ανέφερε ο Μπέος.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip