Ακολουθηστε μας

Gossip

Μια δημοπρασία για πολύ καλό σκοπό…

Όλη η τοπική κοινωνία των Χανίων διοργανώνει δημοπρασία αγάπης για την οικονομική υποστήριξη του Βαγγέλη Παγωνάκη, του Χανιώτη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι πάρα πολύ αγαπητός σε όλη την ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινωνία και που πρόσφατα δημοσιοποίησε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Η φανέλα που φόρεσε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League, βγήκε –υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ– σε δημοπρασία για καλό σκοπό.

Δίπλα από την πρώτη στιγμή και άλλοι οι Χανιώτες ποδοσφαιριστές, κορυφαίοι εκπρόσωποι του νομού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα μας, όπως οι Κωσταντής Τζολάκης του Ολυμπιακού και Νώντας Παντελάκης του ΠΑΣ Γιάννινα προσφέροντας επίσημες και υπογεγραμμένες από όλους τους συμπαίκτες τους, φανέλες τους.

Η ιστοσελίδα sportcaster.gr προβάλει μέσα από τις σελίδες του όλες τις δράσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από διάφορους φορείς, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει όλο το κοινό για την υποστήριξη του παλαίμαχου άσου, ο οποίος στην «πιο εύκολη απόφαση της ζωής του» όπως ομολόγησε ο ίδιος, αλλά για όλους εμάς τους αποδέλοιπους την πιο γενναία και θαρραλέα, προχώρησε σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου και πλέον δίνει νέο αγώνα προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για ν’ αποκτήσει ένα τεχνικό μέλος.

Mε την συνδρομή και την αμέριστη συμπαράσταση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού CharityIdols, το sportcaster.gr ξεκίνησε μια σειρά από δημοπρασίες που θα διαρκέσουν έως αύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και όπου όλα τα έσοδα που θα προκύψουν θα δοθούν για τον αγώνα του Βαγγέλη.

Ο ΠΑΟΚ βοηθάει σημαντικά τον Bαγγέλη Παγωνάκη σε αυτήν την μάχη που δίνει, την δεύτερη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ευχή όλων να βγει νικητής σε αυτό το δύσκολο αγώνα που δίνει…

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip