Ακολουθηστε μας

Gossip

Με Novibet και Kappa ολοκαίνουργιος Άρης στη νέα σεζόν

Νέος, ολοκαίνουργιος Άρης, με νέο χορηγό στη φανέλα και νέες εμφανίσεις! Η σεζόν ολοκληρώθηκε και η ΠΑΕ Άρης προχωράει δυναμικά στις νέες συμφωνίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ Άρης έχει ανακοινώσει τον νέο χορηγό ιματισμού για τα επόμενα τρία χρόνοα, που είναι η ιστορική αθλητική εταιρεία Kappa, το σήμα της οποίας διαχειρίζεται για την Ελλάδα και την Κύπρο η «Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ».

Η νέα φανέλα και όλα τα προϊόντα της συλλογής θα είναι διαθέσιμα στην μπουτίκ του Άρη, καθώς και μέσα από το ισχυρό δίκτυο των 130 καταστημάτων Admiral, που διατηρεί η «Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ» πανελλαδικά.

Η Kappa θα σχεδιάσει custοm εμφανίσεις για τον Άρη για πρώτη φορά, με τέσσερις διαφορετικές εμφανίσεις ποδοσφαιριστών και τρεις για τον τερματοφύλακα, καθώς επίσης και συλλογή προπονητικών ειδών ταξιδιού και αξεσουάρ, αποκλειστικά σχεδιασμένα και εμπνευσμένα από τα χρώματα και την ιστορία της ομάδας.

H Νοvibet για τη φανέλα

Στο μεταξύ τις τελευταίες ώρες το Κλεάνθης Βικελίδης έχει βαφτεί στα χρώματα της Novibet, που όπως φαίνεται θα είναι και ο κεντρικός χορηγός, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Άρης οργανώνεται και ενισχύεται με στόχο να αντιμετωπίσει τον ισχυρό ανταγωνισμό, ενώ είναι από τις λίγες ομάδες που έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip