Ακολουθηστε μας

Gossip

«Κάηκαν» τα Γρεβενά για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»!

Σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, η οποία δημιουργήθηκε στο Ενωσιακό Γήπεδο των Γρεβενών,  η πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ επικράτησε σε φιλικό αγώνα των Σειρήνων Γρεβενών με 0-2.

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» αγωνίστηκαν, κυρίως, με τις νεαρές αθλήτριες του, παρατάσσοντας αρχική ενδεκάδα με: Κατεργιαννάκη, Ζώτου, Κιουρεξίδου, Θεοδωράκη, Ρουμελιώτη, Χουάνα, Γιοβάνη, Καλιεντζίδου, Μαυρίδου, Κατσάνου και Τζούρτζεβιτς.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ είχαν τον έλεγχο του αγώνα καθόλη την διάρκεια. Το σκορ άνοιξε ο Δικέφαλος στο 50′ η Κατσάνου, με τη Νίκη στο 85′ να διπλασιάζει τα τέρματα. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 0-2.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Γρεβενών αποθέωσε τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»,  σ’ ένα πολύ όμορφο σκηνικό το οποίο εξελίχθηκε.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η φιέστα των Σειρήνων Γρεβενών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, και της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, με τις «ασπρόμαυρες» να τις χειροκροτούν.

Το τμήμα ευχαριστεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ στα Γρεβενά, ο οποίος έδωσε δυναμικό παρών και αποθέωσε την προσπάθεια των Ισόβιων Πρωταθλητριών.

ΠΑΟΚ (Κανάτας): Κατεργιαννάκη, Ζώτου, Κιουρεξίδου, Θεοδωράκη, Ρουμελιώτη, Χουάνα, Γιοβάνη (Στράντζαλη), Καλιεντζίδου (Νίκη), Μαυρίδου, Κατσάνου, Τζούρτζεβιτς.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip