Ακολουθηστε μας

Gossip

Η απάντηση Καρυπίδη στα φέιγ βολάν του Βόλου: «Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με καταδικασμένο για στοιχήματα»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και η ΠΑΕ Άρης απάντησαν με διαρροή στην ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλου και του Αχιλλέα Μπέου, τονίζοντας πως δεν θα συνεχίσουν άλλο τον διάλογο.

«Εννοείται ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν μπαίνει σε δημόσιο διάλογο με καταδικασμένο για στοιχήματα και ιδιοκτήτη ομάδας -σφραγίδα. Το κλείνουμε εδώ, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε άλλο μαζί του», αναφέρει η ΠΑΕ Άρης στη διαρροή της προς τα μέσα, μετά την προσωπική επίθεση στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Βόλος είχε γράψει σε ανακοίνωση:

«Αναφορικά με τα όσα επιχείρησε να ψελλίσει, ως απάντηση στον πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέα Μπέο, ο γνωστός Κάρυ, φερόμενος ως ιδιοκτήτης του ΑΡΗ, είναι προφανές ότι δεν υπάρχει περιθώριο δημόσιου διαλόγου με τον τύπο αυτό. Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε πιστοποιούν το γιατί (αν και λείπει αυτή με το κολάν…). Θα συμφωνήσουμε σε ένα. Ότι γελάμε, όπως όλοι. Μαζί του. Εκτός από την Βόρειο Ελλάδα, όπου κλαίνε και βογκάνε από τα “ριχτάδικα”».

Και μετά την διαρροή του Άρη, ο Βόλος επέστρεψε:

«Με αφορμή τη νέα διαρροή του Θόδωρα Καρυπίδη, γνωστού και ως Κάρυ, θα περιμέναμε να είχε λίγο ανδρισμό και να μας απαντούσε με επίσημη ανακοίνωση όπως κάναμε εμείς. Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν κλαρινογαμπρό – influencer, που οδήγησε ανθρώπους του μόχθου από τη Θεσσαλία και τη Βόρεια Ελλάδα να κλαίνε ακόμη, με τα «ριχτάδικα» που δημιούργησε. Μια και δεν βρήκαμε τη φωτογραφία με το κολλάν, σας παραθέτουμε τη φωτογραφία με την κίτρινη βερμούδα και τη γραβάτα».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip