Ακολουθηστε μας

Gossip

Γκάλης: «Το μπάσκετ έχει μπει στο πετσί του Έλληνα»

Ο Νίκος Γκάλης, πρεσβευτής του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά παρακολούθησε δια ζώσης και τον δεύτερο αγώνα της εθνικής, αυτόν απέναντι στην Αίγυπτο απόψε (4/7), στο ΣΕΦ.

Αφού πρώτα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, δήλωσε στις κάμερες πως ο Γκάλης θα είναι πρεσβευτής της Ομοσπονδίας σε όλες τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο «Γκάνγκστερ» δήλωσε: «Έχουμε μάθει τον Έλληνα να αγαπάει το μπάσκετ. Έχει μπει στο πετσί του. Εγώ θέλω, όπως όλοι να ξαναζούμε κάθε χρόνο μεγάλες στιγμές».

Αναλυτικά, ο Νίκος Γκάλης επισήμανε:

«Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο (σ.σ. τον Βαγγέλη Λιόλιο) για τα ωραία λόγια. Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση σε αυτό το event. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα. Ο αθλητισμός είναι για όλους. Είναι από τα λίγα πράγματα που ενώνει όλο τον κόσμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ, εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία. Ο αθλητισμός είναι για όλα τα παιδιά, για όλο τον κόσμο».

Για το αν θα δούμε την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πιστεύω ότι έχουμε μία καλή ομάδα. Θέλω να πιστέψω ότι είμαστε το φαβορί για να προκριθούμε και μετά έχει ο Θεός να δούμε σιγά σιγά μέχρι το επόμενο».

Για το ότι επέστρεψε στο ΣΕΦ: «Είναι πολύ συγκλονιστικό που βρίσκομαι ξανά σε αυτό το γήπεδο, σαν να ήμουν εδώ χθες. Το χαρήκαμε όλοι».

Για την αγάπη του Έλληνα για το μπάσκετ: «Έχουμε μάθει τον Έλληνα να αγαπάει το μπάσκετ. Έχει μπει στο πετσί του. Εγώ θέλω, όπως όλοι να ξαναζήσουμε κάθε χρόνο μεγάλες στιγμές».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip