Ακολουθηστε μας

Gossip

Γιακίροβιτς: «Ο ΠΑΟΚ δεν συγχωράει τα λάθη των αντιπάλων, ο Κωνσταντέλιας έχει όλο το μέλλον μπροστά του»

Ιδιαίτερη μνεία και αναφορά στον Γιάννη Κωνσταντέλια έκανε ο προπονητής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σεργκέι Γιακίροβιτς, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που όπως είπε «δεν συγχωράει τα λάθη των αντιπάλων».

Πιο αναλυτικά ο προπονητής της κροατικής ομάδας τόνισε:

Για τις επιλογές του: «Έχουμε τους ίδιους παίκτες μαζί μας. Η σύνθεση είναι σχεδόν η ίδια κάθε φορά και θεωρούμε ότι είναι αυτό είναι κάτι που αποδίδει»

Για το πώς έχει προετοιμάσει την ομάδα του: «Σε αυτή τη φάση είναι πιο σημαντική η προετοιμασία σε πνευματικό επίπεδο. Οι πιο έμπειροι είναι δίπλα στους πιο νεαρούς παίκτες»

Για το αν μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις από τις δυο ομάδες: «Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για όλα. Πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά, είμαστε καλά προετοιμασμένοι»

Για το πώς σκέφτεται το παιχνίδι: «Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Όταν έχουμε την κατοχή, μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος και δε συγχωρούνται τα λάθη»

Για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει: «Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Δεν ξέρω αν ήμασταν εμείς καλοί ή αν ο ΠΑΟΚ ήταν σε κακή μέρα. Ο Ζίβκοβιτς είναι ένας δυνατός παίκτης και ο Κωνσταντέλιας δείχνει ότι έχει μέλλον μπροστά του».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip