Ακολουθηστε μας

Gossip

Εκτορ Ραούλ Κούπερ: «Εύχομαι τα καλύτερα-Η επόμενη συνέντευξη να είναι με τον Aρη Κυπελλούχο!»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη νέα εκπομπή του Yellow Radio 101.7, «Νυχτερινή Μετάφραση», με τον Αντώνη Σαριόγλου!

Για το αν είναι πληροφορημένος για το επόμενο μεγάλο παιχνίδι του Αρη (ημιτελικός με τον Παναιτωλικό): «Φυσικά και είμαι, περιμένω να έχει μια ευχάριστη κατάληξη και ο Άρης να έχει μια ακόμα σημαντική πρόκριση. Περιμένουμε τα καλύτερα».

Για το γεγονός ότι ο Άρης μπορεί να παίξει τελικό με τον Παναθηναϊκό όπως το 2010 και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο: «Δεν προτρέχω, θέλω να παίξει η ομάδα την Τετάρτη και να πάει στον τελικό. Χαίρομαι που δεν βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας, γιατί αν παίζαμε άλλον έναν τελικό μαζί θα τον χάναμε (γέλια), οπότε παρακολουθώ την εξέλιξη και εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Για την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου: «Η χαρά είναι δική μου, έχω συνδεθεί με την ομάδα και την αγαπάω. Αυτός ο κόσμος του Άρη που έχω βιώσει αξίζει να πάρει έναν μεγάλο τίτλο, εύχομαι η φετινή χρονιά να φέρει τον τίτλο και η επόμενη συνέντευξη να είναι με τον Άρη Κυπελλούχο Ελλάδας».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip