Ακολουθηστε μας

Gossip

Αποκαλύψεις από Δημήτρη Γιαννούλη για το μέλλον του: «Το καλοκαίρι θα μιλήσουμε με Νόριτς»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τη Νόριτς και φυσικά είναι μια περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή που ξεχωρίζει στην αγορά των ελεύθερων.

Διάφορα δημοσιεύματα τον έχουν συνδέσει με ομάδες τόσο του εξωτερικού, όσο και της Stoiximan Superleague, όμως οι εξελίξεις θα έρθουν μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

«Όχι, πραγματικά δεν υπάρχουν “φρέσκες” συζητήσεις με τη Νόριτς για το συμβόλαιό μου», δήλωσε αρχικά ο 28χρονος Έλληνας αμυντικός. «Τώρα επικεντρώνομαι στον τραυματισμό μου και επιστρέφω για να ελπίζω να μπω στα Play Off. Μετά το τέλος της σεζόν θα κάτσω και θα μιλήσω με τον σύλλογο.

Νομίζω ότι η σεζόν μου ήταν αρκετά καλή, για να είμαι ειλικρινής. Πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου, και φυσικά μπορώ να γίνω καλύτερος, γιατί έχω δείξει ότι μπορώ να το κάνω.

Αλλά ναι, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου μέχρι τώρα. Έχουμε καλή απόδοση, είμαστε εξαιρετικοί. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε στα Play Off, γιατί αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε σαν μια οικογένεια. Προσπαθούμε σκληρά, ξέρουμε τους στόχους και τα όριά μας».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip