Ακολουθηστε μας

Gossip

Αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ για Ντάντας παρά το πρώτο «όχι» της Μπενφίκα

Ένα ακόμα «επεισόδιο» έρχεται να προστεθεί στο σήριαλ της παραμονής του Τιάγκο Ντάντας.

ΠΑΟΚ και Μπενφίκα άνοιξαν τα χαρτιά τους με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι του Ζοσέ Μπότο στη Λισαβόνα. Οι «αετοί» απέρριψαν την αρχική πρόταση του ΠΑΟΚ για εκ νέου δανεισμό του 22χρονου Πορτογάλου μέσου. Αυτό που θέλουν και έχουν μεταφέρει στον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή είναι την ύπαρξη υποχρεωτικής οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, στο συμβόλαιο του νέου δανεισμού.

Σύμφωνα με προηγούμενο ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όπως τονίζεται σήμερα έχει απορριφθεί από την Μπενφίκα.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε μια αρχική πρόταση για τον Τιάγκο Ντάντας αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και θα πρέπει να ανεβάσει ξανά την προσφορά για τον μέσο της Μπενφίκα», σημειώνει η «O JOGO», προσθέτοντας ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ανάμεσα στις δύο πλευρές σ’ ένα πολύ καλό κλίμα αισιοδοξίας από πλευράς της ελληνικής ομάδας.

«Ο Ζοσέ Μπότο, αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Λισαβόνα για να διαπραγματευτεί την υπογραφή του Τιάγκο Ντάντας, αλλά έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα. Η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων προέβλεπε οψιόν αγοράς του 50% αντί 4 εκατ. ευρώ, αλλά η ελληνική ομάδα θέλει να μειώσει αυτό το ποσό, πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να κλείσει την συμφωνία», τονίζεται.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip