Ακολουθηστε μας

Formula 1

ΕΚΟ Ράλλυ Acropolis 2022: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οδήγησε στην υπερειδική του ΟΑΚΑ

Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα 69 πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, καθώς και περίπου 60.000 θεατές.

Μία ημέρα πριν την υπερειδική διαδρομή μήκους 1,95 χλμ. (η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα στις 8.08 μ.μ.) το χώρο επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να φορέσει αγωνιστική φόρμα και να οδηγήσει στην ασφάλτινη διαδρομή.

Μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

«Το «Ράλλυ των Θεών», το @acropolisrally , για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα του @officialwrc. Τις επόμενες μέρες, στην Ελλάδα χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε έναν από τους πιο αγαπημένους και απαιτητικούς αγώνες, για οδηγούς και θεατές. #AcropolisRally #WRC»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)


Αρχικά βρέθηκε στο αγωνιστικό Ford Fiesta Rally3 της M-Sport Πολωνίας (με τον Εσθονό οδηγό Κεν Τορν στο πλευρό του) και στη συνέχεια με το αυτοκίνητο παραγωγής Toyota GR Yaris, ισχύος 261 ίππων, πρώτα ως συνοδηγός του Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, πρώην οδηγό του WRC και στη συνέχεια κάθισε πίσω από το τιμόνι του σπορ αυτοκινήτου.

«Το να οδηγείς ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι μία απίστευτη εμπειρία, κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Πιστεύω ότι παίρνεις μία αίσθηση του πόσο απαιτητικά είναι τα ράλλυ», δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φιλοξενούμε το Ράλλυ Ακρόπολις για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την μακρά απουσία από το θεσμό. Είμαστε πραγ            ματικά χαρούμενοι που θα ανακαλύψουμε και πάλι ορισμένες από τις εμβληματικές τοποθεσίες με τις οποίες συνδέεται ο αγώνας», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνέβαλε στην επιστροφή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. «Η Ελλάδα αγαπάει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και άρα ότι συνδέεται με αυτό το σπορ είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτο».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Formula 1