Ακολουθηστε μας

Football

Βόμβα στον Ηρακλή! Ο Στράτος Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές στον ΓΣ, αποσύρονται Κούγιας-Παπαδόπουλος

Μπροστά σε δραματικές εξελίξεις βρίσκεται ο Ηρακλής, καθώς η οφειλή στον Μπόγκνταν Μάρα, που ανοίγει την πόρτα για διεκδικήσεις και σε άλλους παλιούς ποδοσφαιριστές, οδηγεί τον σύλλογο στον κίνδυνο της διάλυσης!

Ο μεγαλομέτοχος Στράτος Ευγενίου αποφάσισε να παραδώσει τις μετοχές του στον ΓΣ Ηρακλής δηλώνοντας αδυναμία να πληρώσει χρέη του παρελθόντος, ενώ μετά από αυτή την απόφαση αποσύρου κάθε ενδιαφέρον και οι Αλέξης Κούγιας-Τομ Παπαδόπουλος!

Ο Ηρακλής κινδυνεύει να ρίξει ταφόπλακα στο ποδοσφαιρικό του τμήμα!

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

Μετά από συνάντηση που υπήρξε στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής στην Μίκρα με την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Π.Ο.Τ Ηρακλής Στράτου Ευγενίου, του προέδρου του Γ.Σ. Ηρακλής Φώτιου Θέου και του Αλέξιου Κούγια και κατόπιν επικοινωνίας με τους πληρεξούσιους δικηγόρους που εκπροσωπούν πρώην ποδοσφαιριστές αποφασίστηκε:

Μετά την καταστροφική απόφαση για τον Π.Ο.Τ. Ηρακλής,που δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή Μπόγκταν Μάρα(επί θητείας του Αντώνη Ρέμου),τα χρέη τα οποία δυνητικά θα προκύψουν από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών που αφορούν προηγούμενες ΠΑΕ(Αντώνη Ρέμου και Θόδωρου Παπαδόπουλου/Σπύρου Παπαθανασάκη) είναι μη αντιμετωπίσιμα.

Ειδικά για μια ΠΑΕ που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκ2, όπου τα έσοδα δεν ξεπερνούν σε καμία περίπτωση τις 200.000 ευρώ ετησίως.

Οι Στράτος Ευγενίου και Αλέξιος Κούγιας είναι Έλληνες πολίτες,με εμφανή επαγγέλματα και φορολογούμενα έσοδα και είναι αδύνατο να καλύψουν με νόμιμο τρόπο ακόμα και απαιτήσεις ποδοσφαιριστών οι οποίες θα είναι μειωμένες από το συνολικό απαιτούμενο ποσό.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο κ. Στράτος Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές του Π.Ο.Τ. Ηρακλής στον Γ.Σ. Ηρακλή και στον Φώτιο Θέο,δηλώνοντας ρητώς ότι παύει να ασχολείται πλέον με την ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Μετά από αυτή την τοποθέτηση του Στράτου Ευγενίου , ο Αλέξιος Κούγιας δήλωσε ότι τόσο αυτός όσο και ο Τομ Παπαδόπουλος,αποσύρουν κάθε ενδιαφέρον για την αγορά του 66% των μετοχών της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football