Ακολουθηστε μας

Football

Βιεϊρίνια: «Να κρατηθούμε εκεί που είμαστε τώρα μέχρι το τέλος»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από τα παιχνίδια της Super League αναφέρθηκε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ και την… υποχρέωση που έχει ο «Δικέφαλος» να συνεχίσει να δουλεύει και να παίζει όπως πριν την διακοπή αντιμετωπίζοντας κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός, αν θέλει στο φινάλε να βρίσκεται στην θέση της βαθμολογίας που είναι τώρα, δηλαδή την πρώτη.

Τόνισε πως οι Κρητικοί είναι μία επικίνδυνη ομάδα, που τον κέρδισε στον πρώτο γύρο και γι’ αυτό πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να μην επιτρέψουν στον ΟΦΗ να έχει την μπάλα στα πόδια τους κάνοντας το παιχνίδι του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πώς αισθάνθηκε κάνοντας γιορτές ως πρωτοπόρος στη βαθμολογία:

«Χαρούμενος, φυσικά. Βρεθήκαμε εκεί που θέλαμε να είμαστε. Εκεί που θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη η συνέχεια και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως μέχρι τώρα. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να κρατηθούμε εκεί που είμαστε τώρα μέχρι το τέλος».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Θα φανεί, αν ήταν καλή ή όχι. Έκοψε τον αγωνιστικό ρυθμό, που είχαμε, αλλά αυτό δεν έγινε μόνο σε εμάς. Από την άλλη πλευρά, είχαμε χρόνο να περάσουμε τις γιορτές με τις οικογένειές μας, χρόνο να ξεκουραστούμε. Αυτό που πρέπει τώρα να συνεχίσουμε να κάνουμε, είναι να δίνουμε το 100%. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ένας τελικός. Έτσι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ:

«Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο, που μας έχει νικήσει αυτή τη σεζόν, άσχετο που αυτό το αποτέλεσμα ήρθε στην αρχή της σεζόν. Ο αντίπαλος έχει την ποιότητά του και σίγουρα έχει διαβάσει καλά την ομάδα μας. Οπότε, απέναντί του πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, για να μπούμε με το δεξί στην καινούργια χρονιά».

Για την αλλαγή προπονητή στον πάγκο του ΟΦΗ και το αρνητικό σερί των Κρητικών:

«Σίγουρα είναι στοιχεία, που θα παίξουν το ρόλο τους. Και όχι μόνον αυτά. Οι παίκτες του ΟΦΗ θα παίξουν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και θα θέλουν να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους. Ξέρουμε, λοιπόν, ότι πρέπει να προσέξουμε, όπως και τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε. Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, θα πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη:

«Πρέπει η ομάδα μας να είναι όπως ήταν μέχρι τώρα στη σεζόν. Οργανωμένη στο παιχνίδι της, με πίεση μπροστά, ώστε να οδηγήσει τους αντιπάλους σε λάθη. Στην επίθεση έχουμε παίκτες με ποιότητα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως την έχουν κάνει μέχρι τώρα. Πρέπει να δούμε το δικό μας παιχνίδι, γνωρίζοντας παράλληλα ότι ο ΟΦΗ έχει παίκτες που τους αρέσει να έχουν την μπάλα στα πόδια τους. Εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football