Football

Βέροια – ΠΑΟΚ Β’ 1-1: Πέταξε τους βαθμούς στις καθυστερήσεις…

Published on

Ισόπαλο τελείωσε το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Superleague 2 ανάμεσα στη Βέροια και τον ΠΑΟΚ Β (1-1).

Οι «ασπρόμαυροι» κρατούσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο δραματικό φινάλε από την «άσπρη βούλα».

Ο ΠΑΟΚ Β άνοιξε το σκορ στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους. Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, που ξεκίνησε από τα πόδια του Γιαξή, ο Μπράντονιτς άλλαξε την μπάλα δύο φορές με τον Χατζηστραβό και ο τελευταίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1 (54’).

Ενα γκολ του Μπουολί ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μια οριακή φάση, με τη Βέροια να μην παρατάει το ματς και να πιέζει αφόρητα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Την ίδια στιγμή η αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Β έβαλαν τους γηπεδούχους μέσα στη μεγάλη περιοχή του Μπαλωμένου, αλλά οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες σταματούσαν πάνω στον Ιταλό στόπερ, Ραούλ Μορικέλι, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους του «Δικεφάλου».

Στο 90ο λεπτό η κεφαλιά του Φασίδη έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπαλωμένου και στο 93ο λεπτό η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φασίδη από τον Τασιούρα.

Μια απόφαση του διαιτητή Πουλικίδη (ΕΠΣ Δράμας), που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Β και δεν βρήκε σύμφωνο τον Πάμπλο Γκαρσία. Από την «άσπρη βούλα» ο Μπουολί «έγραψε» το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Βέροια (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μούχαλης, Μαραγκός (81’ Ιωάννου), Στίκας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας, Μπούζας (81’ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Ορφανίδης (73’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46’ Γιαξής), Τασιούρας, Κωττάς (65’ Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα,  Μπράντονιτς  (73’ Σπυράκος), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (79’ Σπυρίδης), Πανίδης (65’ Γκορντεζιάνι).

Popular Posts

Copyright © SKG Sports | Created & Hosted by GR-NET.GR