Ακολουθηστε μας

Football

To σύνθημα του Ντεσπόντοφ και η «επόμενη ημέρα» του ΠΑΟΚ

Το «σύνθημα» για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ έδωσε ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ, μετά τη βαριά ήττα (4-1) που γνώρισε ο «Δικέφαλος» από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων του Δικεφάλου, εντός και εκτός συνόρων.

Ο διεθνής Βούλγαρος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως ξαφνικά οι «ασπρόμαυροι» δεν έγιναν κακή ομάδα.

«Ηταν κακή συνθήκη, κακό παιχνίδι και αποτέλεσμα για εμάς. Για να είμαι ειλικρινής προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και μετά το 0-1 και μετά το 1-2. Ο Ολυμπιακός βρήκε ανοικτούς χώρους στις αντεπιθέσεις του και μας έκανε ζημιά», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Δεν παίζουμε το παιχνίδι μας. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας ζήτησε να ελέγξουμε περισσότερο την μπάλα, να την αλλάζουμε πλευρά. Στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε ακριβώς το ίδιο, δίνοντας χώρο στον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να αντιδρούμε έτσι σε ένα τέτοιο γήπεδο με τον κόσμο μας μέσα. Δεχθήκαμε δύο γκολ σχεδόν με τον ίδιο τρόπο».

Κλείνοντας σχολίασε ότι «πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Θα πάμε την Τετάρτη στη Λεωφόρο, με διαφορετικό πνεύμα για να κάνουμε την ανατροπή. Χάσαμε 1-4, αλλά δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα στον κόσμο. Βουλώνουμε το στόμα μας και πιάνουμε από αύριο δουλειά. Σκύβουμε το κεφάλι και πάμε την Τετάρτη να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε την πρόκριση. Εχουμε μια καλή ομάδα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football