Ακολουθηστε μας

Football

Το πρόγραμμα της «πρώτης» του Άρη και τα φιλικά με τη Μακάμπι Χάιφα

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (15/06), το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Στις 12, 13 και 14 Ιουνίου (Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν -κατά γκρουπ- από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Απόντες στο ξεκίνημα θα είναι οι διεθνείς Γιάκουμπ Μπράμπετς (Τσεχία) και Νικολά Ενκουλού (Καμερούν), καθώς και οι Χουλιάν Κουέστα, Μόουζες Οντουμπάτζιο και Αντρε Γκρέι στους οποίους έχει δοθεί επιπλέον άδεια, λόγω του γάμου τους.

Τα φιλικά με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ

Σε ανταπόδοση της φιλοξενίας που παρείχε η ομάδα του Άρη στην Μακάμπι Χάιφα στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία περιελάμβανε και τη διεξαγωγή διεθνούς φιλικού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, η ομάδα του Ισραήλ (σε συνεργασία με την εταιρεία «Ethosports») προσκάλεσε τον Άρη στη χώρα της, όπου έχει προγραμματιστεί και η διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων.

Η αποστολή του Άρη θα μεταβεί στο Ισραήλ στις 21 Ιουνίου. Το πρώτο φιλικό, που θα γίνει το βράδυ της ίδιας μέρας (21/06), θα έχει προπονητικό χαρακτήρα, ενώ το δεύτερο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα, που είναι το επίσημο, θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου.

Η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει την επομένη (25/06) στη Θεσσαλονίκη.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football