Ακολουθηστε μας

Football

Το πλάνο της προετοιμασίας του Αρη – Ανακοινώνει προπονητικό κέντρο

Δύο εβδομάδες μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου, στον Αρη δεν υπάρχει απολύτως τίποτε στην επικαιρότητα, καθώς όλοι προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές και παράλληλα να ξεκουραστούν πριν αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μετά από έξι χρόνια θα υπάρχει η δυνατότητα να πέσει όλο το βάρος στη βασική προετοιμασία, χωρίς την πίεση που συνήθως αντιμετώπιζε, καθώς φέτος δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη ενημερώθηκαν από διοίκηση και τεχνικό επιτελείο να βρίσκονται την 1 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη για τη συγκέντρωση της ομάδας. Σύμφωνα με το πλάνο που βρίσκεται στα σκαριά, για ένα διάστημα θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας θα συνεχίσει το βασικό στάδιο στο εξωτερικό.

Ηδη οι επιτελείς της ΠΑΕ μελετούν προπονητικά κέντρα σε Πολωνία, Ολλανδία και Αυστρία πριν πάρουν την οριστική τους απόφαση, που σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί και από το πακέτο των φιλικών αγώνων, που θα συνοδεύει την προετοιμασία. Ηδη φαίνεται να έχουν καταλήξει σε ένα προπονητικό κέντρο που καλύπτει τις απαιτήσεις του Ακη Μάντζιου και σύντομα θα κλείσουν τη συμφωνία.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football