Ακολουθηστε μας

Football

Το μήνυμα του Τάισον απ’ την κορυφή: «Ζω την κάθε στιγμή, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»!

Με το πέμπτο του γκολ στη σεζόν και το δεύτερο στο πρωτάθλημα της Super League, ο Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» το τρίποντο για τον ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας (0-2) απέναντι στην τοπική ομάδα.

Ο 36χρόνος Βραζιλιάνος εξτρέμ, μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στο γεγονός ότι στο ποδόσφαιρο έμαθε να ζει την κάθε στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να κρατήσουμε την αυτοπεποίθηση μας, γιατί έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, Έχουμε καλή φόρμα και πρέπει να προσπαθήσουμε και άλλο γιατί τώρα ξεκινάνε τα play off. Μας δίνουν αυτοπεποίθησή αυτά τα αποτελέσματα, αλλά τίποτα δεν τελείωσε, χρειαζόμαστε την καλή εικόνα και να είμαστε ενωμένοι όπως είμαστε από την αρχή της σεζόν.

Ζω την κάθε στιγμή και να δίνω το 100% στο κάθε παιχνίδι, μου δίνει κίνητρο να κερδίσω τίτλους, κάθε μέρα μιλάω με τους μικρούς, δυστυχώς θα υπάρξει κάποια μέρα που θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, οπότε κάθε στιγμή προσπαθώ να την απολαμβάνω, οπότε ευχαριστώ την στήριξη που δέχομαι απ’ όλους.

Ο προπονητής είναι φανταστικός, δουλεύω πολύ καλά μαζί του και είμαι μέλος της οικογένειας, γιατί συνεργάστηκα και με τον πατέρα του. Εμείς προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football