Ακολουθηστε μας

Football

Το μήνυμα του Λάζαρου για την επόμενη μέρα: «Πιστεύω στην ομάδα, μπορεί να αλλάξει την κατάσταση»

Μιλώντας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη, έστειλε μήνυμα αντίδρασης.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την εικόνα του ματς: «Ήμασταν καλοί, ειδικά στα πρώτα 20-25 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Δεν θυμάμαι τον Παναθηναϊκό να απειλεί ιδιαίτερα. Είναι κρίμα, μπορεί να είμαι εδώ μόνο μια εβδομάδα, αλλά βλέπω πώς δουλεύουν».

Για τη συνέχεια: «Ήταν ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, παρά την ήττα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δουλέψαμε πολύ, κάποια πράγματα βγήκαν σε άλλα ήμασταν άτυχοι, αλλά ο δρόμος είναι αυτός».

Για το τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση: «Είμαι αισιόδοξος, βλέπω πώς δουλεύουν τα παιδιά και πώς θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση. Το πιστεύω απόλυτα».

Για το πώς είναι η ατμόσφαιρα: «Σίγουρα η ατμόσφαιρα είναι βαριά και το σημερινό αποτέλεσμα την κάνει λίγο ακόμα πιο βαριά. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και να προχωρήσουμε».

Για το ότι έγινε ο πρώτος παίκτης που αγωνίζεται στο ελληνικό Big-5: «Αυτό που ξεκίνησα σαν μικρό παιδί ήταν να παίζω ποδόσφαιρο. Το έκανα στο υψηλότερο επίπεδο και νιώθω υπερήφανος. Θα τα δώσω όλα για αυτό το κλαμπ, νιώθω τη ζεστασιά του κόσμου. Δεν κοιτάζω τον Λάζαρο, είμαι εδώ μόνο για τον Άρη».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να μείνω όσο πιο πολύ γίνεται, έχω ακόμα πολλά να δώσω. Θέλω να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football