Football

Το Κηφισιά-Αρης με τη ματιά της Super League

Published on

Τον Αρη, την ομάδα απέναντι στην οποία πήρε τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό της ιστορίας της στην Super League θα υποδεχθεί στην Καισαριανή η Κηφισιά. Η νεοφώτιστη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος είχε φύγει με το ισόπαλο 1-1 από το “Κλεάνθης Βικελίδης” στην πρώτη επιτυχία της, ενώ ακολούθησε και το 1-1 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Κηφισιά στα δύο τελευταία της εντός έδρας έχει ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ η τελευταία εντός έδρας νίκη της είναι στις 16 Δεκεμβρίου 2023, όταν επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2.

Ο Άρης από την πλευρά του επικράτησε με 4-0 στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του που ήταν στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ έχει ακόμη μια νίκη εκτός, αυτή απέναντι στο Βόλο στη Μαγνησία με 2-0. Υπάρχει και μια ισοπαλία στα εκτός έδρας φετινά του παιχνίδια με 0-0 στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ έχει και πέντε ήττες.

Η τελευταία φορά που ο Άρης επισκέφθηκε το γήπεδο της Καισαριανής ήταν στις 19 Μαρτίου 2003 για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τον Εθνικό Αστέρα. Για αγώνα πρωταθλήματος τελευταία φορά αγωνίστηκε εκεί στις 3 Μαρτίου 2002, όταν αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Εθνικό Αστέρα.

– ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: –

Popular Posts

Copyright © SKG Sports | Created & Hosted by GR-NET.GR