Ακολουθηστε μας

Football

Το Δημοτικό Στάδιο Σερρών ανοίγει κατά το ήμισυ απόψε για το Πανσερραϊκός – ΟΦΗ

Η 10η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα (18:00 Novasports Prime) στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Η ομάδα των Σερρών κατάφερε να λάβει προσωρινή άδεια για την «φυσική» της έδρα, καθώς η επιτροπή ελέγχου σταδίων αποφάσισε (λαμβάνοντας υπόψη νέα στοιχεία) ν’ αδειοδοτήσει τη μερική χρήση των εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου.

Αυτό σημαίνει, ότι θα είναι ανοιχτά για τους φιλάθλους μόνο τα δύο πέταλα, θα επιτραπεί σε μάξιμουμ 35 δημοσιογράφους και τεχνικούς να βρεθούν στην ανατολική κερκίδα, ενώ η δυτική κερκίδα δεν θα λειτουργεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποξήλωσης του μεταλλικού στεγάστρου.

Όσο για την άδεια επαναλειτουργίας, θα ισχύσει για διάστημα ενός μήνα και μετά τη λήξη της, η επιτροπή θα αξιολογήσει εκ νέου τα δεδομένα για να αποφανθεί.

Οι γηπεδούχοι έχοντας κάνει ένα θετικότατο ξεκίνημα μαζεύοντας σε 8 αγώνες 9 βαθμούς (βρίσκονται στην 9η θέση), θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό στην επιστροφή τους στο σπίτι τους. Από την άλλη οι Κρητικοί τα έχουν πάει ακόμα καλύτερα έχοντας 13 βαθμούς σε 9 παιχνίδια και με νίκη μπαίνουν στην εξάδα ανεβαίνοντας στην 5η θέση.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football