Ακολουθηστε μας

Football

Τι ισχύει για Αρη και Φαμπιάνο

Ο Αρης άρχισε ήδη τις κινήσεις για την επόμενη μέρα με την παραμονή του Ακη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας και του αρχηγού Χουλιάν Κουέστα στo ρόστερ. Δείχνει διάθεση μετά το αποτυχημένο φινάλε, να επιστρέψει πιο δυνατός στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Το μεγαλύτερο στοίχημα από τους παίκτες που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται, είναι αυτό του Φαμπιάν Λέισμαν. Ο Βραζιλιάνος παραμένει σταθερή αξία, ωστόσο τα χρόνια περνούν και ίσως δυσκολευτεί να βρει τα χρήματα που θέλει σε κάποια ομάδα, εκτός από τα πρωταθλήματα στον αραβικό κόλπο.

Ο Αρης έκανε μια γενναία πρόταση με μπόνους φτάνοντας σχεδόν στο ταβάνι του, συνυπολογίζοντας ότι έχει ήδη στο ρόστερ του, τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τους Μπράμπετς, Βέλεθ και Ρόουζ. Ωστόσο οι απαιτήσεις του Φαμπιάνο είναι τεράστιες.

Ο Αρης δεν θα βιαστεί για τον τέταρτο στόπερ, που θα έχει και ρόλο βασικού, καθώς δεν έχει πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Στο διάστημα αυτό θα προσπαθήσει να καθίσει ξανά στο ίδιο τραπέζι με τον Φαμπιάνο για να κάμψει τις αντιστάσεις του. Για ένα λογικό διάστημα μάλιστα θα τον περιμένει, αν δεν βρει τα χρήματα που ψάχνει.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football