Ακολουθηστε μας

Football

Θέλει τον Σεϊντέ και το δείχνει ο Αρης

O Αρης έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό πεδίο κι ας είμαστε ακόμα στον Νοέμβριο, καθώς έχει ξεκάθαρο πλάνο για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση και θέλει να προχωρήσει σε συμφωνίες όσο γίνεται νωρίτερα, προκειμένου ο Μάντζιος να έχει παίκτες στη διάθεση του στην αυγή του νέου χρόνου, όπως είχε συμβεί πέρυσι και με τον Βλάντι Νταρίντα.

Η πρώτη επιλογή είναι ξεκάθαρα ο Νορβηγός εξτρέμ της Σασουόλο Εμίλ Σεϊντέ, για τον οποίο έχει γίνει ήδη συζήτησε με τον ατζέντη του (και ατζέντη του Κάρλσον Μόμπεργκ). Ο 22χρονος ταιριάζει γάντι στο αριστερό άκρο της επίθεσης του Αρη, σε μια θέση στην οποία υπάρχει πρόβλημα. Ο Αρης έχει κάνει σαφές προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι τον θέλει και τον θέλει πολύ σε μια προσπάθεια να κινηθεί γρήγορα. Ο Σεϊντέ δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Σασσουόλο, θα ψάξει για μια ομάδα προκειμένου να έχει ευκαιρίες και ο Αρης μπορεί να τους τις προσφέρει. Ο Ακης Μάντζιος μελέτησε τον παίκτη και άναψε το πράσινο φως και πλέον η υπόθεση προχωράει στις επαφές με τη Σασουόλο. Ο Αρης θέλει να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή, από τη στιγμή που η Σασουόλο δείχνει στον παίκτη ότι δεν τον υπολογίζει και βάζει στην κουβέντα και το ποσοστό μεταπώλησης, που θα αφήσει ικανοποιημένους και τους Ιταλούς.

Ο προπονητής του Αρη θέλει να έχει διαθέσιμο τον Σεϊντέ στα παιχνίδια κυπέλλου με την ΑΕΚ, γι’ αυτό και οι συζητήσεις αποτελούν προτεραιότητα με στόχο να κλείσει νωρίς η υπόθεση. Αν όμως η μεταγραφή του Σεϊντέ τραβήξει σε μάκρος, τότε ο Αρης είναι πολύ πιθανό να πάει σε εναλλακτικές επιλογές, έχοντας ήδη ασχοληθεί εδώ και καιρό με την περίπτωση του αριστερού εξτρέμ, που φωνάζει για ενίσχυση.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football