Ακολουθηστε μας

Football

Τελικός Κυπέλλου: Οριστικά χωρίς κόσμο – Η αστυνομία «έκοψε» και τους μαθητές!

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βόλο, παρουσία εκπροσώπων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, των δυο φιναλίστ του κυπέλλου, και της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, στην οποία οι δυο ΠΑΕ θέλησαν να συζητήσουν το ενδεχόμενο παρουσία φιλάθλων ή έστω μαθητών στον τελικό της 24ης Μαΐου που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό.

Η αστυνομική διεύθυνση εμμένει στην αρχική της απόφαση σύμφωνα με την οποία η κάθε ΠΑΕ θα έχει από 20 ονομαστικές προσκλήσεις, ενώ 20 προσκλήσεις θα διαθέσει η ΕΠΟ.

Στο τραπέζι έπεσε και το σενάριο παρουσίας μαθητών με την αστυνομία να απαντά πως δεν μπορεί να εγγυηθεί την παρουσία τους καθώς θα δημιουργούταν κενό ασφαλείας λόγω της παρουσίας συνοδών!

Από πλευράς ΠΑΟΚ στη σύσκεψη το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μάκης Γκαγκάτσης, οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ, αντίστοιχα από την ΑΕΚ ήταν παρόντες ο διευθύνων σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου από την διοργάνωση αγώνων της ΠΑΕ.

Επίσημο το «όχι» για κόσμο

Η ΕΠΟ προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση για τα όσα έλαβαν χώρα στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στην οποία επισημαίνεται πως η αστυνομία θα ζητήσει την έκδοση απόφασης, για την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων στην πόλη του Βόλου, μιας και ο τελικός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Σύσκεψη για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet διεξήχθη σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Η σύσκεψη έγινε υπό την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της διοργανώτριας Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των δύο φιναλίστ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκαν τα εξής:

  • Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 με ώρα έναρξης 20:30 κεκλεισμένων των θυρών.
  • Θα διατεθούν ονομαστικές προσκλήσεις ως εξής: 20 για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, 20 για το Διοικητικό Συμβούλιο της κάθε ομάδας και 50 για τους χορηγούς της Ομοσπονδίας.
  • Η Ελληνική Αστυνομία απέρριψε το αίτημα της ΕΠΟ για χορήγηση ονομαστικών διαπιστεύσεων στους προέδρους και τους γενικούς γραμματείς των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.
  • Η Αστυνομία ενημέρωσε ότι θα ζητήσει την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων στην πόλη του Βόλου και την εγκατάσταση του Πανθεσσαλικού Σταδίου.».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football