Ακολουθηστε μας

Football

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Τι θα ισχύσει με τα εισιτήρια, πόσα θα πάρουν οι δύο φιναλίστ

Με δεδομένο ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η κυπριακή αστυνομία θα «ανάψει το πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, η ΕΠΟ έχει κάνει μια πρώτη προεργασία  σ’ ότι αφορά το καθαρά οργανωτικό κομμάτι του τελικού.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, επικοινώνησε με τον ομόλογό του, Γιώργο Κούμα, με τον πρόεδρο της ΚΟΠ να απαντάει θετικά στο αίτημα του προέδρου της ΕΠΟ, τονίζοντας πως δέχεται με χαρά να φιλοξενηθεί ένα τέτοιο ματς στην Κύπρο.

Στη διάρκεια της σημερινής Εκτελεστικής Επιτροπής, όπου επικυρώθηκε η διεξαγωγή του τελικού στις 20 Μαΐου (παραμονή των Εθνικών εκλογών στην Ελλάδα) στη Λευκωσία, δεν έγινε καμία ουσιαστική συζήτηση για τις λεπτομέρειες του τελικού, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο φιναλίστ  αναμένεται να πάρουν από 5 με 6.000 εισιτήρια (οι τιμές θα ξεκινούν από 20 ευρώ) η κάθε μία προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των φιλάθλων τους.

Για τους Κύπριους φιλάθλους που θα βρεθούν στο παιχνίδι αναμένεται να ισχύσει η κάρτα φιλάθλου που υπάρχει στο νησί. Μένει να αποσαφηνιστεί το τι θα συμβεί με τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, κάτι που θα συμβεί μέσα από μια σειρά συσκέψεων, που θα ξεκινήσουν μετά και την ολοκλήρωση των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football