Ακολουθηστε μας

Football

Τα νεότερα για Νάρεϊ – Δύο εβδομάδες εκτός, χάνει τα playoffs

Ο Κάλεντ Νάρεϊ εισήχθη στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις στο αναπνευστικό σύστημα και αμέσως υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, αλλά το πόρισμα ήταν καθησυχαστικό με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενημερώνει πως ο παίκτης διαγνώστηκε με μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα που προκύπτουν μετά από νόσηση στην Covid-19.

Όπως τονίζεται στην επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως ο Νάρεϊ θα επιστρέψει σπίτι του μετά το τέλος όλων των απαραίτητων εξετάσεων.

Το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Γερμανός λόγω ενοχλήσεων στο αναπνευστικό εισήχθη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες αποτύπωσαν ευρήματα που συχνά εμφανίζουν άνθρωποι που πέρασαν με ή χωρίς συμπτώματα Covid-19 (μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα).

Βάσει του ανάλογου πρωτοκόλλου, ο ασθενής θα απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων.

Η κατάστασή του δεν εμπνέει περαιτέρω ανησυχία και ο Κάλεντ θα επιστρέψει σπίτι του μετά το πέρας και τον υπόλοιπων προληπτικών εξετάσεων.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football