Ακολουθηστε μας

Football

Σβαμπ: «Θέλουμε να κυριαρχήσουμε και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε την πρόκριση»

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση», υποστήριξε ο Στέφαν Σβαμπ στην συνέντευξη Τύπου πριν την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ο Αυστριακός χαφ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ευχήθηκε «το χαμένο πέναλτι στον πρώτο αγώνα να μην επηρεάσει την πρόκριση».

Πιο αναλυτικά είπε:

Για το τι διαφορετικό θα ήθελε να δει σε σχέση με το πρώτο ματς: «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να προκριθούμε αυτός είναι ο στόχος. Γνωρίζουμε τι κάναμε καλά στην Τούμπα, ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε και θέλουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί το άγχος των γηπεδούχων λόγω της έδρας: «Όλοι ξέρετε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν νιώθω διαφορά αναφορικά με το στυλ μας αν παίζουμε εντός ή εκτός έδρας. Θέλουμε να κυριαρχούμε. Είναι μεγάλο παιχνίδι για αυτούς σε ένα γεμάτο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι όλοι μας να είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσεις αναφορικά με τη δημιουργία, διότι παίζουν με 5 αμυντικούς, αλλά εμείς καταφέραμε να δημιουργήσουμε».

Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ θα βρει περισσότερους χώρους σε αυτό το παιχνίδι: «Δεν έχει καμία σημασία το πως θα παρουσιαστεί η αντίπαλη ομάδα, ξέρουμε την ποιότητα μας και ξέρουμε πως να την αντιμετωπίσουμε σε κάθε έκφανση της».

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο μετά το χαμένο πέναλτι: «Αυτά συμβαίνουν, το πιο σημαντικό είναι να μην επηρεάσουν την πρόκριση. Πρέπει να σκοράρουμε γκολ, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις καταστάσεις και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν έχω έξτρα κίνητρο λόγω του άστοχου πέναλτι, ελπίζω να μην στοιχίσει όσον αφορά την πρόκριση, να εκμεταλλευτούμε τις καταστάσεις στο επιθετικό τρίτο και να σκοράρουμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν μετράει η εμφάνιση ή το αποτέλεσμα: «Φυσικά, το αποτέλεσμα, είναι αγώνες που ή κερδίζεις ή αποκλείεσαι. Οπότε δεν θα μας επηρεάσει αν κάνουμε κακό παιχνίδι, αλλά αν κάνεις ένα καλό παιχνίδι έχεις πιο πολλές πιθανότητες να πάρεις τη πρόκριση. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football