Ακολουθηστε μας

Football

Στο Καρπενήσι συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή με στόχο την άνοδο στη Super League (vid)

Στο Καρπενήσι άρχισε προετοιμασία ο Ηρακλής με 27 ποδοσφαιριστές με στόχο την άνοδο στη Super League. Ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του έστησαν το στρατηγείο του Ηρακλή για τις επόμενες 11 ημέρες στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας για να πραγματοποιήσουν το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

“Λίγα λόγια, πολλή δουλειά” είναι το μότο που κυριαρχεί εντός της ομάδας και άπαντες περιμένουν ότι στο Καρπενήσι θα μπουν γερές βάσεις και θα χτιστεί μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων, κάτι που άλλωστε θέλει και ο κόσμος της.

Οι 27 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι οι εξής:

Βελλίδης, Παλαβράκης, Μακρής, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Λύγκας, Στογίτσεβιτς, Τόρες, Σίλβα, Δοϊρανλής, Κουντουριώτης, Κούστα, Τσουμάνης, Δασκαλάκης, Ελευθεριάδης, Ευθυμιάδης, Καούρας, Μόρθανος, Μπαραχάνος, Μπαρμπόπουλος, Μωυσίδης, Σόβα, Σταυρίδης και Γκάγιτς (υπό δοκιμήν).

Ο Σπυρίδης θα ενσωματωθεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, ενώ οι Σγουρής και Μπαλικτσής παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία από τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν αμφότερους.

Το τεχνικό και λοιπό επιτελείο αποτελείται από τους: Τσιώλη, Κούρτογλου, Γκιζέλη, Θαλασσινό, Σκανδαλίδη και Σιάγκα, ενώ την αποστολή συνοδεύει ο Γενικός Αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football