Ακολουθηστε μας

Football

Σκάλωσε στο 1-1 με την Κοζάνη ο Ηρακλής – Ανακοίνωση σύμπνοιας, αλλά και επίθεση στη διαιτησία

Για την 2η αγωνιστική των play out, ο Ηρακλής έμεινε στο ισόπαλο 1-1  με την Κοζάνη στο γήπεδο της Χαλάστρας. Ο Ηρακλής είχε καθολική υπεροχή και στα δύο ημίχρονα, προηγήθηκε στο 49′ με τον Γκμπενιόν, όμως ισοφαρίστηκε στη μοναδική επίσκεψη των φιλοξενούμενων στην περιοχή του Παλαβράκη στο 70′ από τον Σουλιώτη.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία και εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Έμπο, Πατράλης (84′ Τόρες), Αρόγιο, Κούστα, Ισνάλδο, Σπυρίδης (75′ Κουντουριώτης).

ΚΟΖΑΝΗ: Καραγκιόζης, Πάνος, Ίτσιος (11′ Τσιμπούκας), Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης (76′ Τζημόπουλος), Νάτσος (76′ Παπαδόπουλος), Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος, Γιάκος (55′ Μαξίμοβιτς).

ΠΑΕ Ηρακλής: «Εχθρική διαιτησία που προκάλεσε εκνευρισμό και αγανάκτηση»

Παρά το γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της νίκης, οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα, έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο, όμως είχαν να “πολεμήσουν” με αντίξοες συνθήκες και μία εχθρική διαιτησία. Μία διαιτησία που με τα πολλά και συνεχή “φαλτσοσφυρίγματα”, όχι μόνο στέρησε από την ομάδα μας τη νίκη που βάσει απόδοσης δικαιούταν απόλυτα, αλλά προκάλεσε εκνευρισμό και αγανάκτηση σε ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο, διοίκηση και τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ πιστεύει στους παίκτες της ομάδας μας και ξέρει ότι είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους. Αλλά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, χρειάζεται ομοψυχία και σύμπνοια απ’ όλους τους εμπλεκόμενους.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football