Ακολουθηστε μας

Football

Σε απολογία ο Άρης από την ΕΠΟ για τον τελικό παρωδία!

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ Αρης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την μη παραλαβή των μεταλλίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, κατά τη διπάρκεια της απονομής.

Η ΕΠΟ κάλεσε όλα την ομάδα του Αρη, παρά το γεγονός πως η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ξεκαθαρίζει πως ποτέ κανείς από την Ομοσπονδία δεν κάλεσε την ομάδα, αλλά και ποτέ δεν ακούστηκε κάτι από τα μεγάφωνα. Μάλιστα το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης επιβεβαίωσε πως δεν άκουσε να καλούνται τα μέλη της αποστολής του Αρη για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους.

Πάντως όλη η ομάδα του Αρη απειλείται με δύο αγωνιστικές και υψηλό χρηματικό πρόστιμο, που αν επιβληθεί θα πρόκειται για σκάνδαλο των σκανδάλων.

Σε απολογία κλήθηκε και ο Θόδωρος Καρυπίδης, αλλά και ο Σουλεϊμάνοφ για τη λεκτική επίθεση στην διαιτητή Στεφανί Φραπάρ.

Παράλληλα και η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Καρυπόδη και Σουλεϊμάνοφ:

Η κλήση της ΔΕΑΒ αναφέρει:

Καλεί σε ακρόαση στις 03/06/2024 την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, φερόμενο παράγοντα αυτής (αυτοτελώς ως φυσικό πρόσωπο) και έναν εκ των ποδοσφαιριστών της για φερόμενο περιστατικό βίας, που σχετίζεται με τον αθλητισμό και φέρεται ότι έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ στο Βόλο, αμέσως μετά τη λήξη του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ, που διεξήχθη στις 26/05/2024.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football