Ακολουθηστε μας

Football

Ψάχνει τον παρτενέρ του Ζαν Ζουλ Εμβοντό ο Μάντζιος για την ΑΕΚ

Ο Αρης θα παραταχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ χωρίς τον Βερστράτε στην αρχική του ενδεκάδα και η απουσία αυτή θεωρείται σημαντική, καθώς ο Βέλγος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο νικηφόρο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχοντας δίπλα του για πρώτη φορά τον Ζαν Ζουλ Εμβοντό.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος συνέθεσε ένα δυνατό δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Βερστράτε και εξουδετέρωσαν το κέντρο του Παναθηναϊκού. Ο Μάντζιος θα ήθελε πολύ να διατηρήσει το ίδιο δίδυμο, είναι όμως υποχρεωμένο να κάνει πλάνα χωρίς τον Βέλγο. Το πιθανότερο σενάριο, είναι να καλύψει τη θέση ο Νέβεν Τζούρασεκ. Ο Κροάτης, που επίσης επέστρεψε από τραυματισμό όπως και ο Ζουλ Εμβοντό, πήρε λίγο χρόνο την προηγούμενη αγωνιστική και ήταν θετικός. Ωστόσο μιλάμε για δύο ρεζέρβες που θα βρεθούν από την αρχή στο βασικό σχήμα.

Η εναλλακτική λύση είναι να επιστρέψει ο Νταρίντα πιο πίσω και να παίξει δίπλα στον Καμερουνέζο, αλλά στο ενδεχόμενο αυτό, ο Μάντζιος θα πρέπει στη συνέχεια να βρει παίκτη για το κενό του Βλάντι Νταρίντα, πίσω από τον Λόρεν Μορόν. Εδώ υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί μεγαλύτερη ανισορροπία. Γι’ αυτό και ο Τζούρασεκ φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο. Είναι μία ευκαιρία και για τον ίδιο να δείξει πράγματα στον προπονητή του, όπως έκανε ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό την περασμένη αγωνιστική, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football