Ακολουθηστε μας

Football

Πογιέτ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο απέχει πολύ από της Ολλανδίας και της Γαλλίας…» (vid)

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για την εμφάνιση, την ήττα από την Ολλανδία με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο, αλλά και τι περιμένει για την συνέχεια.

«Για εμάς ήταν μία βραδιά που μάθαμε πράγματα. Ξέρουμε τα στάνταρ για να είσαι σε ένα EURO. Να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι στα επόμενα παιχνίδια. Ήταν μία δύσκολη βραδιά για την Ελλάδα.»

Αν τον προβλημάτισε η εμφάνιση«Δεν προβληματίζομαι από την εμφάνιση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Η Ολλανδία παίζει έτσι τόσα χρόνια ενώ η Ελλάδα αλλάζει συχνά προπονητές και στυλ. Έχουμε βελτιωθεί αλλά πρέπει να γίνεται σε κάθε παιχνίδι. πρέπει να είμαι εγώ καλύτερος, οι παίκτες για να πάμε στο Euro. Στο σημερινό και το παιχνίδι στο Παρίσι είναι ματς για το Euro και μαθαίνουμε από αυτά για να βρεθούμε εκεί. Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο ήμουν από τους ψηλότερους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα ένιωσα λιγότερο ψηλός. Όλα έχουν βελτιωθεί στο σημερινό ποδόσφαιρο και έτσι πρέπει να βελτιωθούμε εμείς».

Αιφνιδιάστηκε με την τριάδα της Ολλανδίας«Είχαμε προετοιμαστεί στις προπονήσεις για αυτή την προοπτική. Αλλάξαν τα πρόσωπα σε εμάς αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι. Ήταν καλύτεροι οι αντίπαλοι μας, στα κόρνερ δυσκολευτήκαμε είχαν και φάση στο πρώτο ημίχρονο. Μαθαίνω και εγώ και αν βελτιωθούμε συνολικά».

Για τα επόμενα δύο ματς αν πρέπει να τα νικήσει η Ελλάδα: «Είναι ο μόνος τρόπος. Το να νικήσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια. Ξέραμε ότι τα φαβορί είναι Ολλανδία και Γαλλία. Θα είναι δύσκολο αν δεν νικήσουμε τα επόμενα δύο ματς οπότε πάμε για τη νίκη με το Γιβραλτάρ και μετά να νικήσουμε την Ιρλανδία για να πάμε έτοιμοι κόντρα σε Γαλλία και Ολλανδία».

Τι να περιμένουν στην Αθήνα«Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει κενό ανάμεσα σε εμάς και αυτές τις ομάδες. Πρέπει να βελτιωθούμε, να είμαστε καλύτεροι απέναντι σε αυτές τις ομάδες και να μην τους επιτρέπουμε να παίζουν το παιχνίδι. Ζηλεύω. Στο Παρίσι παίξαμε σε γεμάτο γήπεδο, και σήμερα παίξαμε σε γεμάτο και περιμένω πότε θα παίξουμε και στο δικό μας γήπεδο. Δεν κατηγορώ τους οπαδούς αλλά πρέπει ο καθένας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να φέρει τους οπαδούς στο γήπεδο. Στέλνουμε τη στήριξη μας στην Ελλάδα για τα όσα έγιναν στον Πειραιά αλλά γενικά τα όσα συνέβησαν. Ελπίζουμε να βελτιωθούν όλα»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football