Ακολουθηστε μας

Football

Παράσταση νίκης απο Μάκη Γκαγκάτση που θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ!

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΟ ενόψει των εκλογών στις 22 Ιουλίου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Makedonia Palace παρουσία 38 Ενώσεων που θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του μαζί με συνολικά 50 εκλέκτορες στις αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Μάκη Γκαγκάτση, με την οποία σφραγίζει την υποψηφιότητά του:

«Θεωρώ ότι πάνω από 50 μέλη της συνέλευσης θα στηρίξουν την προσπάθεια μας και η σημερινή εκδήλωση δείχνει το δρόμο προς τη νίκη στις 22 Ιουλίου», δήλωσε από το βήμα ο Μάκης Γκαγκάτσης και συμπλήρωσε:

«Οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν κριθεί, είναι μια συγκέντρωση νίκης, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχουμε τάσεις έπαρσης και αλαζονείας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα του ελληνικού ποδοσφαίρου». 

Ο Μάκης Γκαγκάτσης έδειξε το δρόμο και μίλησε για τον νέο αρχιδιαιτητή και τον CEO της ΕΠΟ. Παρών ήταν στην εκδήλωση κι ο μπαμπάς του Βασίλης Γκαγκάτσης ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την προεδρία της ΕΠΟ, όταν η Εθνική μας πήρε το Euro το 2004.

Για τον νέο αρχιδιαιτητή είπε ότι με το που θα εκλεγεί θα απευθυνθεί στην UEFA και στον υπεύθυνο διαιτησίας κ. Ροσέτι για να υποδείξουν τον καταλληλότερο. Για τον νέο CEO υποστήριξε ότι θα προκύψει μέσα από διεθνή διαγωνισμό

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football