Football

ΠΑΟΚ Β’: Ενισχυμένος με Κουαλιάτα, Μιχαηλίδη και Τζίμα

Published on

Το μεσημέρι (14:45) της Τρίτης (3/1) ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο του Μακεδονικού, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με τον Ουρουγουανό προπονητή να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται και οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Νίκο Κουαλιάτα και Στέφανος Τζίμας, που ανήκουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Η ενημέρωση των «ασπρόμαυρων» αναφέρει::

Ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας στις 3/1 (14:45) στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 9η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν όντας στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου του με 16 βαθμούς σε επτά παιχνίδια, όσους ακριβώς έχει και ο Πανσερραϊκός.

Μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν το παιχνίδι, στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, η οποία επικεντρώθηκε στην τακτική, το τεχνικό team κατέληξε στην 20μελή αποστολή. Τραυματίες δεν υπάρχουν, εξαιρουμένων των Σαλαμούρα και Αποστολόπουλου.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β αποτελούν οι: Μοναστηρλής, Μάροβιτς , Μορικέλι, Τασιούρας, Μιχαηλίδης , Κωττάς, Σελιμάι, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Μελετίδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Κουαλιάτα , Γκορντεζιάνι , Πανίδης, Τζίμας

Popular Posts

Copyright © SKG Sports | Created & Hosted by GR-NET.GR